reunio ajuntamentAnit va tenir lloc a la seu de l’Associació Empresarial de Silla una reunió entre membres de la Junta Directiva d’AESI i els regidors de les àrees de promoció econòmica, Josep Melero i neteja Valentín Mateos, junt a Vicent Zaragoza, alcalde de Silla.
Des de l’associació es trasllada a la nova corporació local les necessitats en quant a comerç i indústria amb la finalitat de millorar la situació de les empreses de Silla i així propiciar el seu bon funcionament i la incorporació de nous llocs de treball en aquestes empreses.
Algunes propostes apunten directament a millorar la visió comercial del veí de Silla, a més de mantenir-ho informat de totes i cadascuna de les campanyes comercials.
Al seu torn, els responsables polítics, posen en coneixement dels assistents les manques que ara com ara té el consistori i els projectes immediats que tenen intenció de posar en funcionament, sense ser pretensiosos, propers a la realitat i totalment factibles, començant per realitzar un diagnòstic global de la situació i definir els objectius a aconseguir.

Leave a Reply