L’Associació d’empresaris de Silla (Aesi) ens presenta una nova actualització del seu App. En ella s’inclou un sistema de fidelització de clients a través d’un sistema de cupons. Els primers a sumar-se a esta pionera iniciativa han sigut Unika Estilistes, Luisa Rosa Perruqueria unisex i Xarxa Hair que oferixen promocions exclusives a tots aquells usuaris que presenten el seu App en els seus establiments.

Encara que de moment han començat alguns centres de perruqueria i estètica, des de l’associació es preveu que molt prompte, més empreses de diferents sectors se sumixen al “cuponing” una potent ferramenta on es recompensa la lleialtat del client.

¿Pero, com funciona el “cuponing” de l’App AESI? Molt fàcil! L’usuari accedix a ells a través del botó “Cupones”, i segons el volum de compra, la duració de la relació o l’esforç realitzat, en l’establiment adherit, et podran un codi i quan rellenes tots els necessaris obtindràs en la següent compra productes o servicis especials sense cost, descomptes en el preu de compra o regalos… T’agrada la idea? Passa’t al “cuponing”, descàrrega la nova actualització en Google Play o Apple Store!

Leave a Reply