L’Ajuntament de Silla (OMIC), l’Associació Empresarial de Silla (AESI) i el despatx de José Domingo Monforte debatran sobre els drets del consumidor. Clàusules abusives, productes tòxics, la llei de segona oportunitat són alguns dels temes a tractar.

cartel charla derechosAmb aquest títol se celebrarà dimarts que ve 2 de juny, una xerrada en la Càmera Agrària de Silla. L’objectiu és oferir als consumidors mecanismes de protecció front a possibles abusos dels bancs.

Clàusules abusives, males pràctiques bancàries, productes tòxics, cessió del crèdit a fons voltor, desnonaments, dació en pagament i els secrets de la nova llei de Segona Oportunitat són alguns dels temes a tractar.

La Conferència està organitzada per l’Associació Empresarial de Silla (AESI),  l’Oficina del Consumidor de l’Ajuntament de Silla (OMIC) i participa el despatx d’advocats José Domingo Monforte Advocats Associats.
A més comptarem amb la participació especial del magistrat titular del jutjat de primera instància de Picassent, Jorge de la Rua, que oferirà la seua visió sobre les clàusules de venciment anticipat.

Participaran com a ponents:
OMIC: Anna Raga
AESI: Pedro Bas, president de la Comissió d’Indústria.
El jutge Jorge de la Rua
I els advocats:
José Domingo Monforte
Daniel Sala Paños
Vicente Soler Monforte
Inma Torres Pons

En la xerrada, els ponents realitzaran una breu exposició sobre cadascun dels temes i en acabar s’introduirà un torn de preguntes.
La conferència seria gratuïta i oberta a tot el públic interessat, sempre que l’aforament de la sala ho permeta.
La cita és el dimarts 2 de juny, a les 19h en la Càmera Agrària de Silla (C/ Santa Teresa, 11). Per a més informació contactar amb Carmen Domingo 615503468

 

Leave a Reply