Dijous passat, va tindre lloc una trobada entre algunes associacions empresarials de l’Horta Sud, al que van assistir les associacions de Picassent, en concret el seu gerent, Federico Sala, l’associació de Catarroja (AECA), concretament, Carmen Sorio, com a gerent de la mateixa i el parc empresarial del Pla d’ Alcàsser, concretament Vicente Pastor, en qualitat de president. A més d’aquestes, baix el paraigües de FEPEVAL, va assistir Diego Romà com a gerent de l’entitat i com a amfitrions, l’actual president de la comissió d’indústria d’AESI, Pedro Bas, junt a tres vocals de la mateixa comissió, José Durán, Juan Prensa i Salvador Puchalt.

foto 1 encuentro asociacionesLa trobada es va promoure des de l’Associació Empresarial de Silla (AESI), amb l’objectiu d’establir sinergies i col·laboracions entre les diferents associacions de l’Horta Sud veïnes entre si, a més d’això el que es va aconseguir va ser que hi hagués un productiu intercanvi d’opinions entre els assistents i cadascun d’ells pogués explicar com és la situació que hui per hui estan vivint.

Com a factor comú, tots van coincidir en tres punts fonamentals per a un correcte funcionament d’un parc empresarial:
- La tornada dels impostos que paguen les empreses, que siga suficient per al manteniment i conservació dels polígons.
- La necessària aprovació d’una llei que regule d’alguna manera que les associacions empresarials puguen actuar d’igual forma que altres formes jurídiques més protegides, com una comunitat de propietaris o una entitat d’interès urbanístic, en les quals la quota no siga voluntària sinó que realment, les millores i costos de les mateixes reverteixin en tots per igual.
- Respecte als ajuntaments, la participació dels propietaris de les empreses i sobretot, de les associacions en la presa de decisions que els afecte directament.

Leave a Reply