28 abr 2015
abril 28, 2015

Les tapes, tot un èxit

0 Comment

logos tapasFinalitza el curs “Tapes. Noves tendències” organitzat des d’AESI juntament amb la Federació d’Hostaleria de València. El curs pràctic, amb una durada de 12 hores, estava dirigit a professionals de l’àmbit de la restauració associats a AESI. Les tapes i la cuina de barra són productes que en l’actualitat estan tenint una gran acceptació pels clients que acudeixen a cafeteries, bars i restaurants i s’està produint una demanda a l’alça dels mateixos per ser productes gastronòmics de qualitat i a un preu interessant i assumible. A més, de cara a properes edicions de la Ruta de la Tapa de Silla, considerem que puga ser un valor afegit per al client que busca especialment aquest producte.

El curs va tenir lloc durant els dies 14, 15 i 16 d’Abril en el Restaurant La Plaça, al que agraïm la cessió de les instal·lacions i va ser impartit per José Toledo, gran professional de la FEHV.

Volem agrair als locals assistents, Restaurant Marem, Julio’s, Park l’Alteró, Ibiza, Taperia, La Torreta i Bar Plaza, la seva participació en aquest tipus d’activitats i l’esforç i obstinació per dur-les a terme. Aquests establiments demostren l’interès per mantenir al dia la seua cuina i innovar per fer més agradable la visita dels seus clients i de la resta de població en general, sumant un plus en qualitat i atenció front altres establiments del sector.

tapas

Leave a Reply