22 Abr 2015
abril 22, 2015

S’apropa el Dia de la Mare

0 Comment

cartell dia de la mare niños copiaEl Dia de la Mare sempre ha estat un dia molt especial per homenatjar, recordar i agraïr a totes les mares la confiança que dipositen diàriament al realitzar les seues compres als establiments de Silla.

Per tot açò, un any més, l’Associació Empresarial de Silla junt a  l’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Cultura i ADES, posen en marxa una activitat dedicada al món infantil, encaminada a despertar l’interés dels més menuts en la cultura.

nacho

Artista: Nacho Diago

El dia 9 de maig, a partir de les 18:00 hores s’organitzaran en la Plaça del Poble activitats infantils i a les 19:30 hores, al Teatre de la Plaça, tindrà lloc la celebració de l’obra de teatre infantil “Pop-Arte de magia” a càrrec de l’artista Nacho Diago.

Les entrades per assistir a aquesta obra teatral, únicament es poden aconseguir en els establiments de Silla en realitzar les compres per a el “Dia de la Mare”, cadascuna d’elles és vàlida per a un xiquet menor de 9 anys acompanyat d’un adult o per a un xiquet major de 9 anys, fins a completar aforament. Entre tots els assistents al teatre, se sortejarà un viatge de cap de setmana a un parc temàtic de la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply