Des de l’Associació Empresarial de Silla (AESI) hem preparat amb motiu de la celebració del Dia de la Mare, el I ZUMBATHON SOLIDARI que es realitza aCARTEL ZUMBA DIFUSION Silla.

Es tracta d’una activitat de dinamització comercial que a més de mobilitzar el sector comercial se Silla té un caràcter solidari, ja que tot el que es recapte de les inscripcions a l’esdeveniment, serà en benefici de l’Associació Contra el Càncer de Silla.

Les inscripcions ja es poden realitzar als establiments associats a AESI fins al dia 19 d’Abril de 2016, per un cost de només 6 €, que inclourà, samarreta tècnica de l’esdeveniment, avituallament i descomptes perquè els participants puguen utilitzar-los en els establiments adherits a AESI, de cara a la compres pel Dia de la Mare.

L’esdeveniment estarà instruït per cinc grans professionals, al capdavant Mensi Caballer acompanyada per Glòria González, Glòria Capella, Adriana Roca i Mayra Ferragud.

Estem plenament convençuts que l’activitat serà un èxit i que repercutirà positivament a nivell social i econòmic en la nostra població.

 

Leave a Reply