22 Abr 2015
Abril 22, 2015

Posada en comú entre EUPV i AESI

foto EUPVValentín Mateos junt a Cristian Cobo i Anabel Sáez, ens van presentar el seu projecte, sobretot la part referent a economia, com a tema que ens concerneix com a associació empresarial que som i empreses a les que representem.

Mateos presenta algunes de les propostes concretes que porta al seu programa EUPV, com seguir amb la denúncia de les taxes abusives en la factura de l’aigua, reduir la pressió fiscal que sofreixen els bars per les taxes que paguen per les terrasses o projectes urbanístics inacabats. També van voler explicar la seva actuació front d’alguns temes en els quals han estat a favor o en contra, com ha estat la negativa a la rebaixa de l’IBI, perquè rebaixar un 10% suposa tan sols un estalvi mitjà de 30 € per habitatge i entenen que és l’impost més progressiu per als que més tenen.

Per part d’AESI, igual que s’ha fet amb els diferents partits polítics que ens han visitat, se’ls trasllada la necessitat que un percentatge dels tributs i economia que generen les empreses i comerços a favor del consistori, ha de repercutir directament en els mateixos perquè es genere un flux que beneficie a ambdues parts. Un altre dels punts importantíssims que se’ls trasllada, és que tots els partits, han de fer autocrítica i és necessari que es reuneixen per consensuar els grans projectes i que arriben a bon fi, no com està passant, que amb els canvis de govern, tenim molts projectes iniciats i no acabats. Al mateix temps, com és ja habitual, se’ls fa entrega de la bateria d’idees preparada per a l’ocasió.

Leave a Reply